(EFE).- El terratrémol que ha patit Marroc, i que fins al moment ha deixat més de 800 víctimes mortals, ha sorprés a Marràqueix a un grup de cinquanta valencians que s’havien traslladat allí per a assistir a les noces d’una parella d’una parella de Castelló, si bé tots es troben bé.

“Estem tots bé, no hi ha cap mal personal entre el grup i estem esperant poder tornar demà diumenge”, ha indicat a EFE una de les integrants del grup, Esther Labaig, que és directora general de Turisme de la Generalitat.

Labaig ha insistit a transmetre un “missatge de tranquil·litat” després de viure aquest terratrémol de magnitud 6,8 que ha sacsejat la regió de Marràqueix, en el sud del Marroc, i que de moment s’ha saldat amb 820 morts i 672 ferits, entre ells 250 de caràcter greu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia