L’Escola de Danses de l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera (Cultura Tradicional Valenciana) reprendrà en breu la seua activitat, donant inici el seu curs 2023-2024. Així, tornarà un curs més amb els seus tallers i classes de danses i cultural tradicional valenciana per a veïns i veïnes de Bétera. Aquestes classes van dirigides tant a xiquets com a adults. L’Aljama no té límit d’edat.

A més de l’Escola de Danses d’adults, els xiquets que tinguen més de 6 anys podran participar també en les classes de l’Escola de Danses Infantil.

Així mateix, en aquesta escola de danses també es pot entrar a formar part de la seua rondalla (classes de guitarra, guitarró, llaüt i bandúrria).

L’Escola de Dansa està situada a l’Edifici La Penya (al costat de la Glorieta) on s’impartiran les classes que començaran el divendres 22 de setembre.

Per a més informació els interessats podran telefonar al 650.981.354.

L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera va nàixer l’any 2004, a causa de la motivació d’un grup de persones, amb iniciatives i molta il·lusió per treballar en l’apassionant món de la Cultura Popular i Tradicional Valenciana. La seua finalitat és l’estudi, documentació, ensenyament, difusió i foment dels elements que formen part de la cultura popular i tradicional valenciana, especialment el ball, la música i les cançons, els instruments i la indumentària.

D’aquesta manera va sorgir amb el ferm propòsit de recuperar i donar a conéixer els nostres balls, cançons i músiques. Amb molta voluntat i esforç van aconseguir recuperar, crear i mantindre algunes de les manifestacions més importants, originals i característiques de la comarca del Camp de Túria, com són el Ball dels oficis de Llíria, les Danses de Bétera i un ampli repertori de cançons i melodies publicades en els seus treballs discogràfic “La memòria dels sentiments”, “la Música Popular i la festa d’un poble, Bétera” i en“Mixtures”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia