Un any més tornarà a Bétera la Mostra de Teatre Amateur que el departament de Cultura organitza amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana i de les associacions culturals locals Zorongo Teatro i Pepeta Ricart.

En aquesta segona edició el Consistori beterense continua apostant per la cultura, fent costat a les companyies teatrals, ajudant al desenvolupament del sector amateur i promocionant el teatre. Per a Bétera aquest sector és molt important perquè el municipi compta amb companyies teatrals locals així com nombrosos veïns i veïnes que estan immersos en el món de la interpretació teatral i de la cultura.

Després de l’èxit de participació del passat any, en la qual es va comptar amb inscripcions de 45 companyies teatrals de tot el territori espanyol, s’ha obert el termini d’inscripció des de hui i fins el pròxim dia 25 de setembre per a fomentar l’expressió artística teatral i donar l’oportunitat a les companyies amateurs d’oferir al públic unes obres de gran qualitat que ens sorprenguen a tots.

Es podran presentar a aquesta segona edició tots aquells grups de teatre amateur de l’estat espanyol, sense ànim de lucre i només hi haurà una única categoria per a totes les obres representades, sent 4 el nombre màxim de companyies que actuaran de les que almenys la meitat hauran de pertànyer a la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

Cada grup podrà presentar una obra d’entre 60 i 120 minuts de duració, en valencià o castellà.

Per a poder participar els grups interessats hauran de presentar la fitxa d’inscripció, en el Registre General d’Entrada d’aquest Ajuntament oficines municipals situades al Carrer José Gascón Sirera, núm. 9 (46117) Bétera (València) o telemàticament en la seu electrònica www.betera.es https://sede.betera.es/portal/entidades.do?ent_id=1&idioma=5

Juntament amb la fitxa d’inscripció tots els grups hauran d’aportar també una sinopsi, i enviar al seu torn al correu electrònic dmoreno@cop.es a més d’un enllaç a Youtube o qualsevol enllaç on puga visualitzar-se l’obra que vulguen representar en la II Mostra de Teatre. Enviar al correu electrònic 2 fotografies amb una resolució mínima de 300 dpi, el repartiment i la fitxa tècnica, així com un dossier/currículum del grup de no més de 15 línies.

La II Mostra de Teatre Amateur de Bétera tindrà lloc a l’octubre, els dies 13, 14, 15, 20, 28 i 29, i es durà a terme a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

El 13 d’octubre a les 22.00 hores se celebrarà la Presentació de la Mostra mentre que les representacions de les companyies teatrals tindran lloc els dies 14, 15, 20 i 28 d’octubre a les 19:00h a l’Auditori.

Aquesta segona edició comptarà amb la clausura i lliurament de premis el pròxim 29 d’octubre a les 19.00 hores. El moment més esperat per a totes i tots els participants que podran optar als següents guardons:

• Premi Bétera a Escena a la millor obra.

• Premi Bétera a Escena del públic. L’obra guanyadora serà la que obtinga major puntuació dels espectadors assistents.

• Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu

• Premi Bétera a Escena al Millor Actor.

• Premi Bétera a Escena a la Millor Actriu de Repartiment.

• Premi Bétera a Escena al Millor Actor de Repartiment

• Premi Bétera a Escena a la Millor Direcció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia