L’àrea municipal de Dona i Igualtat, en col·laboració amb la de Seguretat Ciutadana, ha iniciat un estudi municipal en matèria de seguretat ciutadana amb la finalitat de determinar l’existència o no de punts negres en el municipi i establir la seua ubicació.

Els punts negres són els llocs en els quals per falta de llum, escassa visibilitat o altres raons, hi ha més risc que es produïsquen casos d’assetjament, agressió o violència.

L’estudi, que es desenvoluparà durant els pròxims mesos a través dels fons rebuts del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere busca el següent:

Incorporar la perspectiva de gènere per a, de manera transversal, situar aquests llocs, identificar els seus problemes i donar-los una solució eficaç. Ressaltant les diferents experiències i percepcions de la ciutadania en matèria de seguretat, especialment de les dones.

Posar el focus en la importància de construir una societat justa i igualitària; on totes les persones puguem sentir-nos segures, independentment de l’hora a la qual transitem per aquests punts.

– Per al desenvolupament d’aquest estudi, s’ha obert un procés participatiu on la ciutadania i les associacions queden convidades a col·laborar per a localitzar aquests punts i desenvolupar un pla d’acció eficaç, que permeta donar-los una ràpida solució.

Podeu accedir a l’enquesta a través del següent: https://www.betera.es/es/seccion/igualdad.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia