Hui dijous, 14 de setembre, arracarà el Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest). Serà al voltant de les 19.00 hores, amb la participació d’autors que narren amb valentia el nostre període històric com a potència internacional, una qüestió que sempre s’embolica en la polèmica i que ens ajuda a entendre’ns com a nació.

Així, els assistents a aquest esdeveniment literari tindran l’oportunitat hui dijous de trobar-se amb grans autors com el multipremiat Alfonso Mateo-Sagasta, un dels nostres millors escriptors de gènere històric. Completen la trobada dos escriptors veïns de Bétera: Raúl Borrás San León, autor de “Esclavos del Honor” i Gustavo Martínez Sánchez, que presenta “Galeón de Indias”, autors locals que demostren una gran passió per la novel·la històrica i d’aventures.

La vesprada continuarà a les 20:00h amb la trobada de Toni Hill, autor de “El último verdugo”, considerat com el thriller de l’estiu, acompanyat de l’escriptor i catedràtic de criminologia Vicente Garrido. A través de la seua conversa descobrirem alguns vericuetos que s’enllacen en la ment criminal, una qüestió que fascina i pertorba al públic per igual i que arredoneix una gran jornada inaugural.

– EL NOSTRE MILLOR PASSAT
19.00 hores – Alfonso Mateo – Sagasta, Raúl Borrás i Gustavo Martínez Sánchez.
Presenta: Antonio Penadés.
Castell de Bétera.
Ens costa moltíssim parlar de la nostra Espanya, de la nostra gloriosa història (perquè tot relat del passat té la seua èpica), en la qual els temps sempre van ser de crisis, de dolentes i bones decisions, de conquestes, d’enfrontar-nos entre nosaltres. Els convidats han treballat molt aquesta història, i han trobat noves maneres d’enfrontar-nos a ella i dialogar sobre qui som.

– PSICÒPATES: REALITAT I FICCIÓ
20.00 hores – Vicente Garrido i Toni Hill.
Presenta: Santiago Álvarez.
Castell de Bétera.
Els psicòpates produeixen una de la tipologia de personatges que més ens repugna, ens impressiona i ens fascina. Els coneixem per la ficció però també per les històries reals que hem escoltat, vist i llegit en diferents mitjans. Toni Hill ha escrit una novel·la amb un d’aquests personatges, on li fa un volt de rosca al que ja creiem conéixer, mentre Vicente Garrido és un dels majors experts del tema, tant en l’assaig de la ment criminal com en les seues novel·les. Benvinguts a una trobada fascinant.

Els detalls de tot el festival els podeu trobar en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia