Ahir dijous, 14 de setembre, va arrancar el Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest), al voltant de les 19.00 hores, amb la participació d’autors que van narrar amb valentia el nostre període històric com a potència internacional.

Així, els assistents a aquest esdeveniment literari van tindre l’oportunitat de trobar-se amb grans autors com el multipremiat Alfonso Mateo-Sagasta, un dels nostres millors escriptors de gènere històric. Completaren la trobada dos escriptors veïns de Bétera: Raúl Borrás San León, autor de “Esclavos del Honor” i Gustavo Martínez Sánchez, que presentava “Galeón de Indias”.

La vesprada va continuar a les 20.00 hores amb la trobada de Toni Hill, autor de “El último verdugo”, considerat com el thriller de l’estiu, acompanyat de l’escriptor i catedràtic de criminologia Vicente Garrido.

Hui la jornada continua també a partir de les 19.00 hores. No obstant, a causa de les pluges, s’ha modificat la ubicació. Així, tots els esdeveniments es duran a terme a la Biblioteca Municipal de Bétera, en lloc del castell de la localitat.

Aquesta és tota la programació completa per a hui divendres:

CLUB DE LECTURA ‘UN ASSUMPTE MASSA FAMILIAR’
17:30h – Rosa Ribas.
Biblioteca Pública de Bétera.
Trobada amb l’autora entorn de la seua trilogia de la família de detectives Hernández, que estrena el seu tercer lliurament en una aposta literària d’una de les nostres millors escriptores de gènere negre.

FICCIONS MOLT SOSPITOSES
19:00h – Rosa Ribas i Susana Fortes.
Presenta: Miguel Coll.
Biblioteca Pública de Bétera.

Conversa amb dues de les nostres millors autores del gènere al nostre país. Ambdues escriuen lluny de la morbositat i més prop de l’emoció i de com es construeix una història que toc el cor de la gent a partir de l’emoció i de la cerca de la veritat.

TRUE CRIME: EL SUPERVIVENT
20:00h – Nacho Abad.
Presenta: Bernardo Carrión.
Biblioteca Pública de Bétera.

Per què ens interessa tant el true crime, els crims reals que succeeixen al nostre voltant? De la mà d’un dels millors experts del país desgranarem un dels casos més esborronadors dels últims anys, el triple crim de Burgos, sense resoldre’s després de més de 15 anys esperant la veritat.

Els detalls de tot el festival els podeu trobar en el següent enllaç: clic ací.

A continuació, adjuntem unes imatges de la primera xarrada d’ahir.

  • Fotos:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia