La Mancomunitat Camp de Túria, ha presentat en la seu de Vilamarxant del programa PRISMA al costat de Hector Troyano, alcalde de la localitat, la jornada que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre. Amb el lema “Salut mental, salut mundial. Un dret universal” se celebrarà el dia Mundial de la Salut Mental que es commemora el 10 d’octubre.

Així, dijous que ve 5 d’octubre, en el Pavelló Municipal de Vilamarxant, de 10 a 13 hores

tindrà lloc l’esdeveniment amb diferents activitats i estands amb informació i venda de productes, tot això acompanyat per la batucada Tymbals Dipercusión. I acabarà amb la lectura del manifest en defensa de la salut mental.

Des de la Mancomunitat Camp de Túria i concretament des de PRISMA, Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental, celebrem el dia Mundial de Salut Mental amb l’objectiu de conscienciar a la societat dels problemes de salut mental i mobilitzar els esforços en suport de la salut mental.

L’esdeveniment és gratuït i estan convidades totes les persones que es vulguen acostar. En cas de ser un grup l’organització agraeix informar-lo a través del perfil de Facebook de PRISMA, on, podreu emplenar el formulari d’inscripció i trobareu tota la informació de l’esdeveniment.

Es preveu que a les 10 hores comence l’acte d’inauguració de la jornada i després es realitzarà una activitat grupal. A les 11horas hi haurà esmorzar i d’11.30 hores a 12.30 hores hi haurà diferents activitats. A les 13.00 es realitzarà la lectura de manifest en defensa de la salut mental i es clausurarà l’acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia