Del dissabte al dilluns competirà en piscina i dimecres i dijous en aigües obertes

La socorrista del Club Natació SOS Bétera, Lola Caballero i Fuset, ja es troba concentrada amb la Selecció Espanyola Absoluta de Salvament i Socorrisme per a participar en el Campionat Europeu de Nacions, que se celebrarà a Bèlgica. Les proves de piscina tindran lloc del 16 al 18 de setembre en la Piscina Olympia de Bruges i les d’aigües obertes els dies 19, 20 i 21 de setembre en Blankenberge.

Lola Caballero, que té ara 19 anys, va ser Campiona i medallista del Món Júnior (Riccione 2022) i Campiona i medallista d’Europa Júnior (Castelló 2021), Campiona d’Espanya des de la categoria cadet fins a absoluta, i ostenta diferents rècords en piscina, entre ells un rècord mundial en 100 m socorrista.

La nadadora del C.N. SOS Bétera formarà equip amb l’elit absoluta del Salvament i Socorrisme d’Espanya defensant a la Selecció Espanyola enfront de seleccions nacionals de tot el món, que ja es troben fent els entrenaments previs a Bèlgica.

Des del Club SOS Bétera estem orgullosos de la nostra nadadora, Lola Caballero, i li desitgem tots els èxits en aquest Campionat europeu. Lola va ser la nostra primera representant en un Mundial amb la Selecció Espanyola, i és tot un exemple per al nostre Club i sobretot per a les categories més joves.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia