L’Ateneu de Bétera celebrarà aquest cap de setmana, com cada any, la ja tradicional Festa Estellés. Qui vulga participar, escoltar o fer música, tindrà una cita al corral de l’Ateneu hui dissabte, 16 de setembre. D’aquesta manera, l’Atenu encetarà la seua programació del curs 2023-2024.

Qui desitge participar en la Lectura Oberta, podeu acudir divendres al voltant de les 20h, per triar textos, preparar l’ordre de lectura i fer un assaig.

Els actes començaran al voltant de les 20.00 hores amb una benvinguda i presentació de la festa. A les 20.15 hores serà el concert de Tomàs de los Santos. A les 21.15 hores es durà a terme el sopar de cabasset. A les 22.30 hores, aproximadament, es procedirà a la lectura oberta: direm Coral Romput.

Aquesta serà una festa oberta, participativa i compromesa per la poesia.

 

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, València, 4 de setembre de 1924-València, 27 de març de 1993) va ser un poeta i periodista espanyol.

És considerat com un dels principals renovadors de la poesia contemporània en valencià, exercint un paper que podria assimilar-se, en certa manera, al qual van tindre —en el segle xv— Ausiàs March i Joan Roís de Corella, segons els experts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia