(EFE) El dispositiu de cerca de l’home arrossegat divendres passat per l’aigua quan creuava amb bicicleta un barranc a Paterna s’ha reactivat a primera hora d’aquest diumenge, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

En aquests moments hi ha mobilitzats efectius de bombers forestals i del Consorci de València, agents de la Polícia Local de Paterna i de la Policia Nacional, i 18 militars de la Unitat Militar d’Emergències (UME), amb huit guies i huit gossos de cerca, i al llarg del matí es preveu la incorporació de més mitjans.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va informar última hora del dissabte que en el dispositiu de cerca van treballar ahir més de 100 efectius i a partir d’aquest diumenge se sumaran bussos de rescat especialistes.

El succés es va produir el divendres després que el ciclista creuara el barranc, a pesar que uns treballadors li van advertir que hi havia molta aigua, després de les fortes pluges caigudes en la zona.

Unes hores després d’iniciar-se la cerca va ser trobada la bicicleta del desaparegut, un home d’uns 52 anys i veí de Manises, i va ser identificada per uns familiars.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia