El passat dissabte 03 de setembre estava previst que es duguera a terme una nova Runcàncer a Bétera, 5k. A causa de les previsions meteorològiques de pluja es va decidir ajornar aquest esdeveniment esportiu per a una altra data. Finalment, hui s’ha anunciat el dia de celebració. D’aquesta manera, la mencionada Runcàncer tindrà lloc diumenge que ve 24  de setembre.

Una vegada més, solidaritat i esport s’uneixen per una bona causa.

La cita donarà inici a partir de les 10.00 hores, des de l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcàsser, 18 (al costat de l’empresa de Fruits Bétera, 18). La finalitat no és una altra que recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Per a qui vulga participar i col·laborar en aquesta bona causa, les Dames del Càncer de Bétera estaran també demà dimarts, 19 de setembre, en el Mercat municipal per a la venda dels dorsals, samarreta i marxandatge.

Els preus són els següents:

– Samarretes 6€.
– Dorsals 5€.
– Botelles 8€.

RunCàncer és el circuit de carreres i marxes 100% solidàries, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València, que recorre desenes de localitats de la província de València amb el seu moviment. Aquest 2023, el circuit celebra la seua 9a edició. Troba les proves que millor et vinguen i suma contra la malaltia. Tota la recaptació es destinarà a beques predoctorals d’investigació contra el càncer.

L’any passat a Bétera es van aconseguir recaptar 1.195 euros. T’animes a col·laborar?

Vos deixem també un enllaç: https://runcancer.com/calendario-2023/

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia