Com ja hem comentat en altres publicacions, la Colla de Campaners també participa habitualment en l’organització dels actes de la celebració del Santíssim Crist de la Protecció.

Així, prepara sempre tot un programa de toc de campanes per a cada dia, tant per als dies de processó com de tridu.

D’aquesta manera, el passat divendres 15 de setembre, la citada colla va tindre una visita molt especial a la Torre-Campanar. I és que allí van pujar els xiquets i xiquetes de la Colla de Portadors del Santíssim Crist de la Protecció. Cal recordar que el dia 15 va ser el dia dels “portaorets i portaoretes”.
La citada visita va donar inici al museu de campanes, on s’els va explicar la construcció de la Torre-Campanar i com va ser la seua ampliació al segle XX.
Els més menuts del  grup de portadors també van conèixer cada una de les campanes i van tindre el privilègi de poder participar en el volteig del segon dia de Tridu al Crist de la Protecció.
Durant la visita, els xiquets i xiquetes també van estar acompanyats d’alguns pares i membres adults del mencionat grup de portadors.
A continuació, adjuntem unes imatges de la visita cedides per la Colla de Campaners de Bétera.

Així mateix, també compartim un enllaç a un vídeo curt gravat per la Colla de Campaners d’aquest passat diumenge de Crist, 17 de setembre. Aquest es va realitzar a les 08.00 hores i fa referència a la disparà de 21 salves i un volteig general de campanes.

  • Fotos de la visita:
  • Vídeo de la disparà de les 21 salves de la Colla de Campaners de Bétera:

Ver haciendo clic aquí

Imprimir article
Comenta aquesta notícia