El Centre d’Estudis Locals de Bétera al costat de l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria, i en col·laboració amb l’àrea de Turisme. Duran a terme l’exposició, “Patrimoni contra les Cordes al Camp de Túria”.

Hui divendres, 22 de setembre, el Centre d’Estudis Locals de Bétera junt a l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria i en col·laboració amb l’àrea de Turisme s’inaugurarà l’exposició “Patrimoni contra les Cordes al Camp de Túria”.
La inauguració donarà inici a les 19.30 hores a l’Ajuntament Vell, C/ Major 12, i estarà oberta fins al pròxim 2 d’octubre.
L’horari serà de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30 hores.
Si vols descobrir el nostre sorprenent patrimoni i el dels distints pobles que formem la comarca Camp de Túria, no dubtes a acudir a aquesta exposició.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia