(EFE).- El cos sense vida de l’home que va ser arrossegat fa just una setmana per l’aigua quan creuava amb bicicleta un barranc a Paterna ha sigut trobat en el matí d’aquest divendres.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, el cadàver ha sigut trobat per la unitat Militar d’Emergència (UME), amb l’ajuda dels seus gossos, en una zona entre l’últim assut de Quart de Poblet i la desembocadura, una zona coneguda com a assut de la Partimenta.

Fins a un centenar d’efectius de bombers forestals i del Consorci de València, agents de la Policia Local de Paterna i de la Policia Nacional, i militars de la UME, amb huit guies i huit gossos de cerca, buscaven a l’home des la seua desaparició divendres passat.

El succés es va produir després que el ciclista creuara el barranc, a pesar que uns treballadors li van advertir que hi havia molta aigua, després de les fortes pluges caigudes en la zona.

Unes hores després d’iniciar-se la cerca va ser trobada la bicicleta del desaparegut, un home d’uns 52 anys i veí de Manises, i va ser identificada per uns familiars.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha fet eco de la notícia en el seu perfil en X (l’antiga Twitter) per a lamentar que “els pitjors presagis s’han complit” i ha traslladat el seu “més sentit condol a la família de Juan Pedro Suárez, el ciclista que va desaparéixer en ple temporal a Paterna”.

Mazón ha mostrat, a més, el seu agraïment als serveis públics que han treballat intensament aquests dies.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, també ha mostrat en la mateixa xarxa social les condolences a la família i ha donat les gràcies a tot l’equip de professionals que han buscat a l’home durant tot aquest temps sense descans.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia