Un any més, tornen a Bétera els cursos municipals gratuïts de Fotografia, Ceràmica i Teatre.

El gran acolliment d’aquests Cursos i el gran nombre de participants que cada any assisteixen als mateixos posa en valor el treball que des de l’Ajuntament de Bétera i més concretament des de l’àrea de Cultura es realitza en els últims anys per als ciutadans i ciutadanes de Bétera tinguen una oferta cultural a través de cursos i tallers gratuïts de Fotografia, Ceràmica i Teatre.

Els cursos començaran el mes d’octubre i finalitzaran al desembre i segons afirma l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, “la seua posada en marxa posa de manifest la nostra ferma aposta per la cultura, acostant als nostres veïns i veïnes aquestes tres modalitats de tallers on les belles arts, l’art dramàtic i l’art visual, els permeten aprendre, gaudir i socialitzar sense necessitat d’eixir de Bétera i de manera totalment gratuïta”

Així mateix, el regidor de Cultura, Manuel Chover, ha explicat que “sens dubte, aquestes activitats ja estan molt consolidades en el nostre municipi i any rere any les repetim perquè compten amb moltes sol·licituds d’inscripció”. Des de l’àrea de Cultura es treballa constantment perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d’una programació àmplia i variada.

Curs de Fotografia

Durant aquests mesos Xisco Navarro seguirà al capdavant del Taller de Fotografia i impartirà del 5 d’octubre al 21 de desembre tots els dijous a la vesprada en horari de 18:30h a 20:30h el Curs I d’Iniciació a la Fotografia. Mentre que del 3 d’octubre al 19 de desembre tots els dimarts de 18:30h a 20:30h realitzarà el curs II d’Especialització Fotogràfica. Tots dos cursos, que disposen de 20 places per curs, es realitzaran a l’Aula Jove (antic aulari de Josefa Guardiola en c/ Sant Lluis 18) i estan dirigits a persones de Bétera a partir dels 16 anys. Per a més informació i inscripcions cal contactar amb el mail xisco@xisconavarro.com

Curs de Ceràmica

Per als més artistes també s’ha programat el Curs de Ceràmica, que imparteix Rosa Palau, amb dues especialitats, una d’Iniciació i una altra de Perfeccionament. El Curs de Ceràmica d’Iniciació començarà el 4 d’octubre i finalitzarà el 27 de desembre i es durà a terme els dimecres de 09:30h a 13:00h. Mentre que el Curs de Perfeccionament es realitzarà els dimarts de 16:00h a 19:30h del 3 d’octubre al 26 de desembre.

Totes aquelles persones interessades hauran de contactar amb el mail ceramicarosa18-cursos@hotmail.com o en el telèfon 633321694 per a inscriure’s o per a obtindre més informació.

Curs de Teatre

I per a aquells que els agrade la interpretació també s’impartirà el Curs Intensiu de Teatre que organitza Bestreta d’octubre a desembre. D’una banda, Teatre Juvenil els divendres de 17:30h a 19:00h i per al grup d’adults els divendres de 19:00h a 20:30h. És imprescindible per a participar inscriure’s i reservar plaça en el mail escolateatrebetera@gmail.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia