El passat dissabte 03 de setembre estava previst que es duguera a terme una nova Runcàncer a Bétera, 5k. A causa de les previsions meteorològiques de pluja es va decidir ajornar aquest esdeveniment esportiu per a una altra data. D’aquesta manera, la mencionada Runcàncer va tindre lloc finalment el passat diumenge, 24  de setembre.

Una vegada més, solidaritat i esport es van unir per una bona causa.

La cita va donar inici a partir de les 10.00 hores, des de l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcàsser, 18 (al costat de l’empresa de Fruits Bétera, 18). La finalitat no va ser una altra que recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

RunCàncer és el circuit de carreres i marxes 100% solidàries, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València, que recorre desenes de localitats de la província de València amb el seu moviment. Aquest 2023, el circuit celebra la seua 9a edició. Troba les proves que millor et vinguen i suma contra la malaltia. Tota la recaptació es destinarà a beques predoctorals d’investigació contra el càncer.

L’any passat a Bétera es van aconseguir recaptar 1.195 euros i enguany s’ha superat aconseguint en la recaptació 1.800 euros.

En aquest 2023 van participar diferents col·lectius, entre ells, el CN SOS Bétera i diferents membres de la corporació municipal. Les Dames del Càncer van estar durant tot el matí fent una gran labor.

En finalitzar la carrera, els professors de Betera Fit van realitzar una classe de zumba. La música va estar a càrrec de Alberto Doménech.

Ací teniu unes fotos de la jornada i un vídeo.

  • Fotos
  • Vídeo

Imprimir article
Comenta aquesta notícia