Lola Caballero va competir en piscina i aigües obertes en el passat Campionat Europeu de Nacions

La socorrista del Club Natació SOS Bétera, Lola Caballero i Fuset, va participar del 16 al 21 de setembre al Campionat Europeu de Nacions, celebrat a Bèlgica. Les proves de piscina van tindre lloc en la Piscina Olympia de Bruges i les d’aigües obertes en Blankenberge.

Lola Caballero, que té ara 19 anys, va ser Campiona i medallista del Món Júnior (Riccione 2022) i Campiona i medallista d’Europa Júnior (Castelló 2021), Campiona d’Espanya des de la categoria cadet fins a absoluta, i ostenta diferents rècords en piscina, entre ells un rècord mundial en 100 m socorrista.

La nadadora del C.N. SOS Bétera va formar equip en el  Campionat Europeu de Nacions amb l’elit absoluta del Salvament i Socorrisme d’Espanya defensant a la Selecció Espanyola enfront de seleccions nacionals de tot el món.

Lola va ser la primera representant del Club SOS Bétera en un Mundial amb la Selecció Espanyola, i és tot un exemple per al citat Club i sobretot per a les categories més joves.

Durant el citat campionat europeu va aconseguir diferents triomfs, els quals citem a continuació:

1. Relleus amb rècord d’Espanya:
– Quarta en carrera amb ski
– Quarta en Ocean
– Tercera en classificació general per equips
2. En relleus piscina:
– 4×25 arrossegament maniquí medalla de Bronze
– 4×50 combinada medalla de bronze
– Oceanwomen quarta posició, a punt de la medalla
A aquests assoliments se sumen unes merescudes actuacions en altres àmbits.
Així, cal donar-li també l’enhorabona per les seues dues medalles de bronze i pel seu reconeixement en el quart lloc del Oceanwomen.
Gràcies al seu esforç i al dels seus companys, Espanya ha aconseguit el tercer lloc i Medalla de bronze en la classificació general del Campionat d’Europa per Seleccions.
Des de Betera.com, li volem desitjar el millor perquè continue aconseguint grans èxits dins la seua trajectòria esportiva.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia