Quan resten 6 mesos per a tornar a viure les Falles del 2024, les comissions falleres de Bétera intensifiquen la seua activitat amb l’objectiu de treballar en un exercici «històric i de retrobaments».

Així, aquest dissabte, 30 de setembre, la Falla Carraixet del nostre municipi durà a terme la seua celebració del “Mig Any Faller”. La festa donarà inici a partir de les 18.30 hores.

D’aquesta manera, hi haurà jocs i animació infantil fins a les 20.30 hores.

D’altra banda, hi haurà sopar de cabasset al voltant de les 21.30 hores. Finalment, de 00.00 a 03.30 hores es celebrarà una discomòbil.

La Falla Carraixet es va formar en abril de l’any 1992; un grup d’amics va decidir crear la la falla del seu barri, amb el pensament de donar-li més cohesió i d’establir llaços d’amistat, ja que es van edificar moltes finques grans per la zona zona i, amb tantes noves famílies, la falla seria un motiu per a estar tots més units.

Esta comissió está formada per fallers i falleres del poble de Bétera, gent disposada a treballar i ajudar en tot el necessari per a què tot vaja endavant de la millor manera possible.

En l’actualitat està formada per uns 50 xiquets i xiquetes i uns 160 adults, sempre oberts a totes aquelles veïnes i veïns que vulguen formar part d’aquesta família fallera. A hores d’ara, el seu president és Valeriano Moreno i López, qui ostenta aquest càrrec des de l’any 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia