Aitana Pérez y Vicent Gil (cadetes) y Lola Caballero y Aina Arnal (absolutas)

Quatre socorristes del Club Natació SOS Bétera, Aitana Pérez, Vicent Gil, Aina Arnal i Lola Caballero, ja es troben amb la Selecció Valenciana de Salvament i Socorrisme
per a participar en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes absolut i cadet, que se celebra a Ceuta del 29 de setembre a l’1 d’octubre, en el Complex esportiu José Ramón López Díaz-Flor i platja de la Ribera.

La selecció valenciana, de la qual formen part els nadadors del CN SOS Bétera, està formada per 12 absoluts i 12 cadets, que participaran en proves tant de platja com de piscina, un màxim de dos integrants de cada equip per prova.

Aquesta competició comptarà amb la participació de 161 socorristes, distribuïts en 109 de categoria absoluta i 52 de la cadet d’un total de 31 equips autonòmics.

Per a aquells que no puguen assistir, RFESSMedia, la televisió del salvament i socorrisme espanyol, retransmetrà en directe totes les proves.

Des del Club SOS Bétera estan orgullosos dels seus nadadors, i els desitgen tots els èxits en aquest Campionat d’Espanya. Veure als companys en les diferents seleccions és tot un exemple per al Club i sobretot per a les categories més joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia