ALDI es reforça a la Comunitat Valenciana i obrirà la seua primera botiga en el municipi de Bétera el pròxim 25 d’octubre.

El nou establiment estarà situat al carrer Titeta, 3 i comptarà amb una sala de vendes de més de 1.000 m² i un equip de 15 col·laboradors i col·laboradores.

Es tracta de la quarta inauguració de la companyia en la Comunitat en el que portem d’any, després de les obertures a València-Hams, Vila-real i Alzira.

La nova botiga oferirà als i les beterenses una nova opció de compra on trobar productes de qualitat a preus baixos. El nou establiment disposarà d’un assortiment de prop de 2.000 referències, un 86% són de marca pròpia i un 80% d’origen nacional, també de la Comunitat Valenciana.

A més, els nous clientstrobaran ofertes setmanals en articles bàsics i altres per a realitzar una compra setmanal completa i senzilla, al millor preu possible.

Preus baixos i origen nacional: claus de l’assortiment de ALDI

Les claus del model de ALDI permeten als clients trobar oportunitats d’estalvi efectives en les seues compres habituals. Per a oferir la màxima qualitat al preu més ajustat possible, la cadena de supermercats revisa periòdicament els seus productes i processos i estableix relacions de confiança i a llarg termini amb un nombre reduït de proveïdors locals. Tot això li permet oferir un assortiment amb una forta presènciade marca pròpia i principalment d’origen nacional.

Com a empresa creadora del descompte, ALDI facilita als seus clients una cistella de compra amb una bona relació qualitat-preu cada setmana. De fet, ALDI es va situar el mes de juliol passat com la cadena de supermercats amb els preus més baixos del mercat en Península i Balears. Segons les dades de Kantar Worldpanel, del 19 de juny al 16 de juliol, els productes de la companyia (sense tindre en compte frescos) van ser un 12% més econòmics en comparació amb la mitjana del mercat.

Amb motiu de la nova obertura a Bétera, ALDI també oferirà ofertes exclusives enuns certs productes i mantindrà promocions setmanals i quinzenals en tot el seu assortiment. Per a combatre el desaprofitament alimentari, la companyia també ofereix a les seues botigues el 30% de descompte en productes amb data de caducitat pròxima o consum preferent.

ALDI aconsegueix les 420 botigues a Espanya amb 5 noves obertures a l’octubre.

La cadena de supermercats fa anys que treballant per a ampliar la seua presència a Espanya de forma sostinguda, acostant-se cada vegada més als seus clients. Un creixementque es veurà impulsat aquest mes amb l’arribada de ALDI a la ciutat autònoma de Melilla el pròxim 18 d’octubre. Aquest mateix dia, la companyia obrirà les portes d’un altre nou supermercat en Camargo (Cantàbria) i, també el dia 25, celebrarà dues inauguracions més a les ciutats de Madrid i Bilbao, a més de la qual tindrà lloc a Bétera.

En total, durant els últims 3 anys ALDI ha obert prop de 100 nous
establiments en tot el país, amb un ritme de prop de 40 obertures anuals en 2021 i 2022. A tancament d’octubre, la companyia hi haurà aconseguint la fita dels 420 supermercats en tot el país, on ja compta amb prop de 7 milions de clients.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia