(EFE)

La Policia Nacional ha detingut a dos joves, per a un dels quals s’ha ordenat ja l’ingrés a la presó, pels delictes de tràfic de drogues, robatori amb violència i intimidació, robatori amb força, danys, usurpació d’estat civil, ocupació d’immoble, estafa i danys, comesos a València.

Tots dos detinguts, d’origen algerià, es trobaven en situació irregular i tenien ordres d’expulsió vigents, segons ha informat la Policia Nacional.

Al juny la Policia va tindre coneixement d’un possible delicte de tràfic de drogues i encobriment en un habitatge ocupat per diversos homes, que pel que sembla es dedicaven a la venda a la menuda de substàncies estupefaents i altres medicaments de comercialització il·lícita.

La detenció es va produir al setembre, quan els detinguts, de 23 i 24 anys, van ser sorpresos in fraganti robant a l’interior d’un vehicle, i es va iniciar una persecució per part dels agents del Grup Operatiu de Resposta (*GOR) de la comissaria de Trànsits.

En eixa fugida es van introduir en l’habitatge que tenien ocupada per a, a continuació, saltar a la terrassa d’una propietat confrontant on posteriorment van ser detinguts.

Posteriorment, es va practicar un registre en l’habitatge ocupat en el qual es va intervindre gran material sostret com per exemple, quatre televisors, diversa documentació personal i targetes de crèdit, dos patinets elèctrics, tres bicicletes, material de construcció, vint-i-una bosses i quinze carteres, ulleres de sol, un rellotge, diversos dispositius electrònics, així com diverses plantes de marihuana.

S’han esclarit diversos delictes de furt, estafa, robatori amb violència, robatori amb força, violació de domicili, usurpació d’estat civil i tràfic de drogues comesos entre desembre de 2022 i setembre de 2023.

Els arrestats, amb antecedents policials per fets similars, han passat a disposició judicial, i s’ha decretat l’ingrés a la presó d’un d’ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia