El València i el Cadis tancaran este dilluns a Mestalla la desena jornada de La Lliga en un duel en el qual tots dos equips tractaren de retrobar-se amb el triomf després de diverses jornades sense guanyar, encara que sense urgències després de la seua bona arrancada de campionat.

L’equip de Rubén Baraja porta quatre jornades sense véncer i dos punts dels últims dotze pero és nové amb onze punts. Per part seua, l’equip de Sergio González acumula ja sis jornades sense conéixer la victòria i dos empats en eixe temps pero la seua collita inicial li manté en la tretzena plaça amb nou punts.

L’aturada li va vindre bé a un València al qual, amb una plantilla molt curta i algunes lesions, li costa encadenar partits. A més, l’empat reeixit en el camp del Mallorca en eixa última trobada va permetre passar la pàgina de les dues derrotes anteriors, especialment de la patida en el camp del Betis per la mala imatge oferida.

El València cf  recuperarà en esta trobada al capità José Luis Gayà i també podria tornar a estar amb l’equip després de més d’un mes amb Sergi Canós. En la infermeria segueixen Mouctar Diakhaby, Jesús Vázquez, Alberto Marí i André Almeida.

Les dues baixes amb més impacte són les de Diakhaby i Almeida. En el primer cas, Baralla té a tres centrals, Gabriel Paulista, Cristhian Mosquera i Cenk Özkacar per a formar una parella i en el segon tot apunta al fet que Selim Amallah farà la funció d’enganxament amb el davanter.

El Cadis visita al València amb l’esperança que la interrupció de lliga pels compromisos de les seleccions nacionals haja servit per a prendre oxigen i poder encarar de millor manera este desplaçament que els anteriors, en els quals únicament ha sumat un punt.
Un empat a un en el camp del Betis és l’escàs botí dels gaditans a domicili, en haver caigut davant el Barcelona (2-0), Athletic de Bilbao (3-0) i Atlètic de Madrid (3-2).
Fins a l’anterior jornada, els resultats en l’estadi Nou Mirandilla estaven sent favorables per al conjunt entrenat per Sergio González, però l’ensopegada enfront del Girona (0-1) ha desembocat en què s’hagen patit dues derrotes seguides per primera vegada en la temporada.
El Cadis, que ocupa la tretzena posició amb nou punts, no guanya des de la quarta jornada, quan va derrotar al Vila-real (3-1), i des de llavors ha sumat dos punts de quinze possibles, gràcies als empats en l’estadi Benito *Villamarín i contra el Rayo Vallecano (0-0).
L’equip gadità té problemes en el centre de la saga, on només compta amb dos jugadors disponibles, Rafael Giménez ‘Fali‘ i Jorge Meré, que segurament seran titulars.

Estan lesionats els seus companys de línia Luis Hernández, Momo *Mbaye i Víctor *Chust, que no viatjaran a València, igual que el migcampista *Fede San *Emeterio, també afectat per una malaltia.Tampoc estaran els sancionats Rubén Alcaraz, per acumulació d’amonestacions, i el veneçolà Darwin *Machís, expulsat davant el Girona.

L’atacant uruguaià Brian *Ocampo ha començat a entrenar-se amb els seus companys per a aconseguir l’estat de forma que li permeta tornar als terrenys de joc després d’una llarga convalescència d’una lesió, però encara no està disponible.

– Alineacions probables:
València: Mamardashvili; Correia o Foulquier, Paulista, Cenk, Gayà; PepeluJavi Guerra; Fran Pérez, Amallah, Diego López; i Hugo Duro.

Cadis: Ledesma; Hissa Carcelén, *Meré, *FaliJavi Hernández; *KouaméEscalante, Alejo, Navarro; Chris Ramos i Roger.

Àrbitre: Pablo González Fuertes (col·legiasturià).
Estadi: Mestalla
Hora: 21.00

Imprimir article
Comenta aquesta notícia