Amb motiu del Dia del Comerç Local, que se celebra el 25 d’octubre, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha volgut destacar la importància vital del comerç per al desenvolupament econòmic, social i cultural de la Comunitat Valenciana i ha aprofitat l’ocasió per a expressar el seu “profund agraïment a tots els comerciants de la Comunitat Valenciana”.

“Sent conscients dels desafiaments i oportunitats que enfrontem en un entorn globalitzat – ha afirmat la consellera- el comerç és un pilar fonamental de la nostra economia, que genera ocupació i riquesa en les nostres comunitats i contribueix significativament al creixement econòmic regional”.

Nuria Montes ha destacat, a més, “el paper cohesionador del territori que té el comerç local i també el seu indubtable protagonisme per a preservar les nostres tradicions, creant un ambient únic que atrau a residents i turistes per igual”.

Per això, ha continuat dient, “és necessari fer costat als xicotets comerços i emprenedors, proporcionant-los recursos i capacitació perquè puguen prosperar en un mercat cada vegada més complex”.

D’altra banda, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha reconegut “la importància d’adaptar-nos als avanços tecnològics i promoure la transformació digital en el sector comercial de la Comunitat Valenciana per a mantindre’ns competitius i millorar l’experiència del client”.

En este sentit, ha afirmat Montes que “estem impulsant la innovació en el comerç, facilitant l’accés a recursos tecnològics i promovent l’adopció de solucions digitals per a millorar l’eficiència i l’experiència del client”.

Finalment, Nuria Montes ha manifestat el seu compromís per a fomentar, des del Govern valencià “les pràctiques comercials sostenibles que respecten el medi ambient i promoguen la responsabilitat social corporativa, garantint un futur millor per a les generacions esdevenidores”.

Així doncs, “treballarem en estreta col·laboració amb el sector privat per a desenvolupar polítiques que fomenten un ambient comercial propici per al creixement i la inversió”, ha conclòs

Imprimir article
Comenta aquesta notícia