ALDI manté el seu compromís per la Comunitat Valenciana i obri aquest dimecres el seu primer supermercat a la ciutat de Bétera (València), amb el qual aconsegueix la xifra de les 68 botigues en el conjunt de la regió. Situat al carrer Titeta 3, el nou establiment disposa de més de 1.000 m² de sala de vendes i un equip de 15 col·laboradors i col·laboradores.

Accés als fullets comercials https://www.aldi.es/folleto.html

 

“Teníem moltes ganes de ser presents en aquesta localitat valenciana i acostar als veïns i veïnes de Bétera la nostra opció de compra basada en els preus baixos i el descompte, l’essència del nostre ADN”, ha destacat Richard Navarro, responsable d’Expansió de ALDI en la zona. “M’agradaria també reiterar el compromís que mantenim amb la Comunitat Valenciana, territori clau en els nostres plans d’expansió i una de les regions amb més supermercats ALDI de tota Espanya, amb un total de 68 botigues”, ha afegit durant l’acte d’inauguració del nou supermercat.

L’obertura del primer ALDI de Bétera ha comptat amb l’assistència d’Elia Verdevío Escribá, alcaldessa de Bétera; Adrià Càmera Coronat, regidor de Comerç, Mercat, Consum, Indústria i Joventut; Mònica Martí Folc, regidor d’Urbanisme, Cementeri, Administració General, Serveis Jurídics i Contractació; Manuel Pérez Salavert, regidor d’Hisenda, Interior, Policia, Protecció Civil i Seguretat Viària; Maria Benimeli Andreu, regidor d’Esports i Turisme; Marisa Martíne Furió, regidor de Drets Socials i Dona i Igualtat; Carles Abad Palomar, regidor de Sanitat, Parcs i Jardins, Aigües i recursos hidràulics, Clavegueram i Urbanitzacions; José Vicent Martí, regidor de Noves Tecnologies i Informàtica i Festes;  Glòria Campomanes Barroso, regidor d’Obres Públiques, Enllumenat, Medi Ambient i Neteja viària;  L’uïssa Silvestre Sánchez, regidor d’Estructura Administrativa, Personal i Recursos Humans.

L’alcaldessa, Elia Verdevío ha celebrat l’arribada de la cadena de supermercats a la localitat, que “complementa l’oferta comercial i ha permés al mateix temps la creació de llocs d’ocupació local”.

Preus baixos i origen nacional en el nou ALDI de Bétera
ALDI ofereix a tots els seus clients un ampli assortiment de prop de 2.000 productes de qualitat, un 86% de marca pròpia i més d’un 80% d’origen nacional. Amb l’objectiu d’establir preus baixos en totes les seues botigues, la cadena de supermercats revisa periòdicament els seus processos i estableix relacions de confiança i a llarg termini amb proveïdors locals, prop de 60 de la Comunitat Valenciana. Tot això permet a ALDI oferir un assortiment amb poques referències i de marca pròpia, que es complementa amb ofertes i promocions setmanals i quinzenals en categories bàsiques.

Accés als fullets comercials https://www.aldi.es/folleto.html

Imprimir article
Comenta aquesta notícia