Un any més, l’Associació de Comerciants de Bétera ha preparat diverses accions per al Nadal.

D’aquesta manera, s’ha posat en marxa  el ja tradicional Sorteig de Caixes de Nadal.

Com cada any, el pròxim 22 de desembre se realitzarà el sorteig de 125 caixes de Nadal.

Les bases es poden consultar en el següent enllaç:Bases-cajas-Navidad-de-2023

Els comerços associats a l’ACB ofereixen la possibilitat als seus clients i clientes de participar en aquest sorteig per a obtindre regals consistents en lots de Nadal. Els clients que desitgen participar deuran comprar en algun dels comerços locals associats i deuran complimentar uns butllets que l’establiment associat li entregue.

La promoció està dirigida a les persones físiques majors de 18 anys amb DNI o NIE en vigor, o menors d’eixa edat amb autorització dels seus pares o representants legals i amb plena capacitat d’obrar, que residisquen en territori espanyol, i que siguen clients dels comerços associats a l’ACB.

Consulta el llistat de comerços   https://acbetera.com/comercios-en-betera/

El sorteig tindrà lloc a les 15.30 hores del citat 22 de desembre i es podrà seguir en directe per Facebook en @aso.betera.

Els “vales” premiats s’extrauran un a un, per una persona seleccionada qui realitzarà l’extracció de bitllets de manera anònima i aleatòria.

Amb això es pretén garantir la plena transparència en el sorteig. S’extrauran tres bitllets d’entre els depositats per cada associat, el primer com a guanyador i els següents com a reserves en cas del localitzar al guanyador, seriosa adjudicat als suplents per ordre d’extracció.

L’ACB realitzarà una llista amb els premiats, i procedirà a comunicar als comerços participants, perquè procedisca al lliurament al guanyador. En l’acte de lliurament, serà necessari que es realitze una fotografia de la persona guanyadora rebent el premi.

Tots els detalls es troben especificats en les bases.

A més a més, els comerços locals associats també tindràn una planta nadalenca al seus establiments, per a oferir un ambient típicament nadalenc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia