CONCURS DE FAÇANES I BALCONS

Com ja hem mencionat, la participació al concurs de façanes i balcons està oberta també a totes les veïnes i veïns de Bétera.

Podran participar totes les persones físiques empadronades al municipi o que compten amb domicili a Bétera. Per participar s’haurà d’enviar un correu a info@acbetera.com amb indicació de nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i la modalitat façana o balcó a la que es presente des del moment en què es publiquen les bases i fins a les 14.00 hores del 15 de desembre.

La participació al concurs comporta l’acceptació de les bases, a les quals es pot accedir a través del següent enllaç:

Els participants tenen des de ja fins el dimecres 20 de desembre al matí per poder preparar la seua decoració i el jurat visitarà la vesprada del mateix dia 20 de desembre les decoracions per valorar-les adequadament.

Els balcons i façanes que no estiguen completament preparades en aquesta data, seran desqualificades.

El jurat estarà format per membres de la Junta de l’ACB i de la comissió de treball d’aquest concurs, que no participen en el citat concurs.

El dijous 21 de desembre es donarà a conèixer el veredicte a través de les Xarxes Socials i Canals Oficials de l’ACB.

Els criteris de valoració del jurat seran:

– Originalitat

– Ús dels elements decoratius nadalencs i del comerç local.

– Ambientació nadalenca.

Els elements de decoració i il·luminació que s’utilitzen hauran d’estar ben subjectes. El jurat també tindrà en compte els següents criteris: Disseny estètic. Destresa/dificultat. Sostenibilitat. Estalvi energètic. Originalitat.

El concurs premiarà als 3 balcons o façanes més ben ambientats i que més s’adeqüen als criteris de valoració, anteriorment citats. Els premis seran els següents:

-PRIMER PREMI: Val de 250 euros a gastar en el comerç local

-SEGON PREMI: Val de 150 euros a gastar en el comerç local

-TERCER PREMI: Val de 75 euros a gastar en el comerç local

L’entrega de premis es comunicarà prèviament als guanyadors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia