La màgia de la Nit de Reis ha envaït Bétera amb un esdeveniment especial organitzat per l’Ajuntament a través de la regiduría de Drets Socials. Enguany, la localitat ha estat testimoni d’un repartiment massiu de regals, una iniciativa que ha il·luminat els rostres dels més petits amb emoció i alegria.

En total, l’Ajuntament ha distribuït 1.319 regals entre els nens i nenes empadronats a Bétera i nascuts entre 2016 i 2020. La Casa de la Cultura s’ha convertit en l’epicentre d’aquesta celebració, on els joves van rebre els seus obsequis directament de mans dels Reis Mags.

Com a part d’una tradició anual, Melchor, Gaspar i Baltasar van contactar a l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, sol·licitant la seva col·laboració en la distribució de joguines en la comunitat. Aquesta tasca, realitzada amb entusiasme per l’Ajuntament, reflecteix el compromís de l’administració local amb els més joves, segons paraules de l’alcaldessa: “Aquest és un gest més cap als més petits de Bétera en una nit màgica on la il·lusió ha d’arribar a tots els racons del municipi”.

Els primers a rebre la visita dels Reis Mags van ser els nens de l’Escola de Nadal de Diversitat Funcional, seguits pels participants del Campament Jove Urbà de Nadal i l’Escola de Nadal, tres iniciatives destinades als joves de Bétera en les quals l’Ajuntament ha apostat per fomentar la conciliació familiar.

Els regidors de l’equip de govern, liderats per Elia Verdevio, han exercit el rol de patges reals, assistint a Melchor, Gaspar i Baltasar en el lliurament de més de 1300 regals a la Casa de la Cultura.

Nens i nenes d’entre 3 i 7 anys, residents a Bétera, van rebre en les últimes setmanes cartes de l’Ajuntament convidant-los a trobar-se amb els Reis Mags i rebre el seu regal en un acte replet d’emoció. Segons la regidora de Drets Socials, Marisa Martínez, “l’esdeveniment està obert a tota la ciutadania, encara que participen principalment nens nascuts entre 2016 i 2020, però qualsevol família pot venir, independentment de l’edat dels seus fills, per a veure als Reis”.

Els regals seleccionats per l’Ajuntament són principalment educatius, igualitaris i inclusius, adequats per a l’edat de cada nen i nena, garantint així una celebració plena d’alegria i aprenentatge per als més petits de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia