El Centre Cívic de Bétera està a punt de convertir-se en una realitat tangible en poc més d’un mes. La construcció d’aquest espai, que abasta més de 700 metres quadrats, es troba en les seves etapes finals amb un 98% de les obres ja completades.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor d’Urbanitzacions, Carlos Abad, han confirmat això avui durant una visita al lloc, guiada per l’arquitecte del projecte. Segons l’alcaldessa, “aquest nou espai representa una millora significativa per als ciutadans, acostant l’administració local i facilitant els tràmits administratius. A més, aporta una instal·lació municipal addicional per a la realització d’activitats lúdiques, saludables, culturals i d’oci”.

Aquest espai obert a la ciutadania permetrà a l’Ajuntament oferir un servei públic pròxim i de qualitat. Bétera, que ha experimentat un creixement poblacional continu i ha donat un important gir demogràfic en els últims 4 anys, superant els 27.500 habitants, necessita satisfer les necessitats de la seva creixent població en àrees residencials fora del nucli urbà. “És essencial proporcionar serveis a tots sense distinció”, emfatitza el regidor d’Urbanitzacions.

Avanços de la Construcció:
Durant la visita, a la qual també van assistir altres membres de l’equip de govern, es van detallar les característiques dels diferents edificis que componen aquest complex administratiu, així com el progrés de les obres, que avancen ràpidament cap a l’obertura prevista per a febrer. El centre està dissenyat com un parc multifuncional amb jardins, espais i edificis independents, energèticament autosuficients, i destinats a la reunió, convivència i gaudi dels ciutadans.

Instal·lacions i Serveis:
El Centre Cívic inclourà instal·lacions administratives locals, una biblioteca/mediateca pública, sales de reunions, sales d’estudi, un centre social i una estació per a la Policia Local, tot això emmarcat en una arquitectura respectuosa amb l’entorn i la regeneració urbana.

Activitats i Espais Polivalents:
A més, el Centre Cívic compta amb un espai polivalent i multiusos, com una sala d’actes, que s’adaptarà segons la naturalesa de l’activitat proposada, permetent la realització de tallers i activitats saludables, culturals, d’oci i recreatives. L’espai exterior també ofereix múltiples possibilitats, des d’àrees d’esbarjo i esplai al costat de zones enjardinades fins a graderies per a activitats a l’aire lliure com a cinema d’estiu o teatre.

Sens dubte, aquestes instal·lacions seran per al gaudi de tots els habitants de Bétera, aportant un valor agregat a la comunitat i millorant la qualitat de vida dels seus residents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia