La Generalitat Valenciana ha estimat que l’impacte publicitari derivat de la celebració del Benidorm Fest ascendeix a més de 80 milions d’euros, segons ha declarat Nuria Montes, consellera de Turisme del Govern autonòmic. En vespres de la primera semifinal d’aquest esdeveniment, que seleccionarà al representant espanyol per a la pròxima edició d’Eurovisió, Montes ha destacat la significativa repercussió econòmica i mediàtica que el festival aporta a la regió.

A més del considerable impacte en termes de publicitat, s’espera que la facturació hotelera a Benidorm i els seus voltants superi els 5 milions d’euros durant el període del festival, xifra que podria incrementar-se significativament a causa del consum addicional dels nombrosos “eurofans” que es donaran cita a la ciutat. Segons Montes, aquest esdeveniment no sols duplicarà o triplicarà els ingressos hotelers, sinó que també encaixa perfectament en l’estratègia de desestacionalització turística de la Comunitat Valenciana.

Benidorm no sols captarà l’atenció durant les dues gales semifinals i la final del dissabte, sinó que viurà el festival íntegrament al llarg de tota la setmana, amb la ciutat submergida en un ambient festiu. Paral·lelament, s’han organitzat diverses activitats per a enriquir l’experiència dels visitants, entre elles el ‘Tapa fest’, una iniciativa gastronòmica que ofereix tapes i begudes per a gaudir del festival d’una manera diferent i degustar la gastronomia local.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia