La ciutat de València se submergeix en el dol, suspenent tots els actes fallers programats fins al diumenge, incloent-hi l’emblemàtica Crida que dona inici a la celebració de les Falles. Aquesta decisió es pren en solidaritat i respecte a les quatre persones mortes en el recent i tràgic incendi.

La Junta Central Fallera ha comunicat la suspensió d’esdeveniments com la macrodespertà, la mascletà en la Plaça de l’Ajuntament i la Crida des de les Torres de Serrans. L’entitat fallera treballa incansablement per a trobar noves dates que permetin reubicar aquests actes en el calendari festiu.

Aquest gest de dol i respecte s’estén com a mostra de suport a les famílies afectades per la tragèdia i al valuós personal que ha treballat àrduament per a controlar i extingir el devastador incendi que ha impactat a dos edificis en el barri de Campanar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia