Aquest dimecres, s’espera un cel majorment poc nuvolós o buidat en la Comunitat Valenciana. Encara que es preveuen intervals de núvols baixos en el litoral durant el matí i en el terç nord al final del dia, les temperatures mínimes experimentaran un descens, mentre que les màximes disminuiran en el litoral i es mantindran més altes en àrees de l’interior.

El vent es presentarà lleuger i variable en el matí, canviant a la tarda a component aquest, amb intervals de moderada intensitat en la costa, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per al dijous, s’anticipen intervals nuvolosos, sense descartar possibles boires o bancs de boira matinals en algunes àrees interiors. Al final del dia, s’espera un cel nuvolós o cobert amb la possibilitat de precipitacions.

A Castelló i València, les temperatures mínimes ascendiran, mentre que les màximes experimentaran un lleuger descens. A Alacant, no es preveuen canvis significatius en les temperatures. El vent serà fluix a moderat, amb direcció aquest.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província van ser les següents:

Castelló: 20,3 i 7,5 graus.
València: 21,7 i 7,4 graus.
Alacant: 20,9 i 6,6 graus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia