Aquest dimarts, la Comunitat Valenciana experimentarà un cel majorment nuvolós amb possibles pluges disperses i ocasionals, mentre la cota de neu disminuirà fins als 1.000-1.200 metres. Les temperatures seran canviants, amb descensos en les mínimes i ascensos en les màximes a Castelló, disminucions a l’interior d’Alacant i estabilitat en la resta de la regió, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així mateix, s’anticipa vent moderat de l’oest amb intervals de força, i ràfegues molt fortes a l’interior de la província de València.

Per al dimecres, es preveu un cel encara ennuvolat i la possibilitat de pluges disperses en algunes zones de l’interior nord de València. Les temperatures mínimes romandran estables o experimentaran un lleu descens, mentre que les màximes continuaran en ascens. El vent serà de l’oest i sud-oest, moderat amb intervals de força i ràfegues molt fortes.

Quant a les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les capitals de província:

Castelló: Mínima de 12,2 °C i màxima de 14,5 °C.
València: Mínima de 12,8 °C i màxima de 15,3 °C.
Alacant: Mínima de 13,4 °C i màxima de 20,6 °C.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia