El cel de la Comunitat Valenciana estarà majorment buidat aquest Divendres Sant, amb possibilitat d’augmentar a nuvolós o cobert a la tarda, especialment a l’interior, on s’esperen tempestes que podrien ser localment fortes, acompanyades de calamarsa i ratxes de vent intenses, principalment en la meitat nord.

Les temperatures mínimes disminuiran mentre que les màximes seran més altes a l’interior de València i romandran estables en la resta de la regió. El vent serà moderat del sud, canviant a sud-oest i oest a la tarda, ocasionalment fort i amb probables ratxes molt fortes en la meitat sud.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el dissabte s’esperen intervals nuvolosos, tendint a ennuvolar-se a la tarda amb possibles precipitacions a l’interior durant la segona meitat del dia, més probables cap al final del dia i de manera dispersa en la resta de la regió.

Les temperatures sofriran un descens, lleu en el cas de les mínimes a l’interior. El vent serà del sud-oest, augmentant a moderat en el litoral i amb ratxes molt fortes en el prelitoral d’Alacant.

El diumenge es preveu cel nuvolós o cobert, amb precipitacions generalitzades, més intenses a l’interior i disminuint cap al final del dia. Les temperatures mínimes ascendiran, mentre que les màximes baixaran excepte a Alacant, on a penes variaran.

El vent serà del sud i sud-oest, fluix a l’interior i moderat en el litoral, amb ratxes molt fortes possibles a Alacant. A la tarda, girarà a oest moderat, ocasionalment fort a l’interior, amb probables ratxes molt fortes.

En les últimes vint-i-quatre hores, les temperatures extremes registrades en les capitals de província van ser les següents:

  • Castelló: 22,7 i 13,7 graus
  • València: 23,8 i 15 graus
  • Alacant: 24,5 i 11,5 graus
Imprimir article
Comenta aquesta notícia