L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Mobilitat, continua la seva labor de millora en la mobilitat, accessibilitat i seguretat viària en tot el municipi. Com a part de les accions de manteniment de la senyalització horitzontal i vertical, s’estan duent a terme diverses instal·lacions amb tecnologia solar que milloren la seguretat dels vianants.

Entre aquestes iniciatives, destaca la instal·lació de dos passos de vianants il·luminats en l’avinguda País Valencià, en la zona de la plaça Vermella, i un altre en l’avinguda Vicent Cremades, en la zona de l’antiga bàscula. A més, també s’ha col·locat un radar pedagògic que indica la velocitat del trànsit en l’avinguda Mila Real per a informar i conscienciar als conductors.

En aquest context, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidor de Mobilitat, Gloria Campomanes, han visitat el recentment instal·lat pas il·luminat en l’avinguda Vicent Cremades per a comprovar el seu funcionament en la zona.

“Amb la instal·lació d’aquest pas de vianants il·luminat, atenem una demanda dels veïns de la zona de l’antiga bàscula, ja que el traçat de la via té poca visibilitat i requereix una atenció especial tant per als conductors com per als vianants. Un pas que compta amb tecnologia avançada que permet una major eficàcia i eficiència en la seguretat”, ha destacat Elia Verdevío.

A més, segons va explicar Gloria Campomanes, “aquests passos són una evolució dels tradicionals i estan dissenyats per a millorar la seguretat als nostres carrers, permetent als vianants creuar de manera més segura, evitant possibles accidents. Una major protecció i seguretat per als col·lectius més vulnerables des del punt de vista de la seguretat viària”.

Aquests dispositius amb senyalització lluminosa, que funcionen amb energia solar, ressalten l’existència del pas tant en les bandes horitzontals com en la senyalització vertical, incrementant la seguretat gràcies al centelleig dels focus LED, que proporcionen visibilitat al pas fins i tot en la nit o en dies amb baixa visibilitat a una distància de més de 100 metres.

Segons l’Alcaldessa, l’objectiu d’aquests passos de vianants és “millorar la seguretat als carrers i reduir el risc d’accidents de trànsit”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia