El Centre Municipal de Formació per a Persones Adultes (CMFPA) de Bétera es prepara per a una celebració única aquest diumenge 23 d’abril, coincidint amb el Dia del Llibre. Obrint les seves portes de bat a bat, convida a tots els residents de la localitat a submergir-se en una Setmana Cultural repleta d’activitats i tallers.

Des de tallers dissenyats per a la relaxació fins a l’elaboració d’intricats treballs de macramé i marcapáginas, el programa de la Setmana Cultural ofereix una àmplia gamma d’opcions perquè tots trobin alguna cosa que els apassioni. A més, els amants de la literatura tindran l’oportunitat de participar en xerrades amb escriptors locals i de gaudir d’una Fira d’Intercanvi de Llibres, on podran intercanviar històries i descobrir nous mons literaris.

Una de les activitats destacades serà la sortida cultural a la canviada de nom Fira del Llibre de València, on els assistents podran submergir-se en una mar de llibres i gaudir de les últimes novetats literàries.

La Setmana Cultural i Jornada de Portes Obertes del CMFPA promet ser una experiència enriquidora i diversa, que celebra la literatura, la creativitat i la comunitat a Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia