En una jornada marcada per un descens notable en les temperatures màximes, la Comunitat Valenciana va experimentar un clima fresc aquest dilluns. A les províncies de València i Castelló, els termòmetres a penes van aconseguir els 20 graus, sent Elx el lloc amb el registre més alt, aconseguint els 21,9 graus.

En altres municipis d’Alacant, com Oriola amb 21,3 graus, Rojals amb 21 graus i la ciutat d’Alacant amb 20,3 graus, es van observar valors similars. En la localitat valenciana de Llíria, la temperatura màxima va aconseguir els 20,2 graus.

A Castelló de la Plana, la màxima es va mantenir en 18,5 graus (comparat amb els 21,3 del dia anterior), mentre que a la ciutat de València, la màxima va ser de 18,1 graus (en contrast amb els 20,3 del diumenge).

Les mínimes també van anar notablement baixes, fregant valors pròxims a zero a l’interior de la província de Castelló. En municipis com La Pobla de Benifassà-Fredes, es va registrar una mínima de 1,8 graus, a Castellfort de 1,9 graus, i a Vilafranca del Cid de 3,8 graus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia