El Govern central i la Generalitat Valenciana han mostrat discrepàncies respecte a l’article 37 de la llei de pressupostos autonòmics per a l’exercici 2024. Aquest article es refereix a la contractació de personal temporal per part de les Conselleries i organismes autònoms amb càrrec als crèdits destinats a inversions.

Davant aquesta situació, s’ha convocat la comissió bilateral de cooperació Administració General de l’Estat-Generalitat amb l’objectiu de buscar una solució. La comissió tindrà un termini de sis mesos per a arribar a un acord sobre l’esmentat article i evitar així la presentació d’un recurs davant el Tribunal Constitucional.

La resolució que estableix aquest termini ha estat publicada aquest dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de l’Estat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia