El Consorci Provincial de Bombers ha posat en marxa el projecte per a ampliar i traslladar la seva base a una parcel·la situada en les instal·lacions de l’Hospital Provincial de Salut Mental de la Diputació de València.

El president del Consorci, Avelino Mascarell, ha explicat que “la base de Brigades Forestals de Bétera és d’interès estratègic segons el pla de reorganització en el qual portem treballant des de fa mesos, convertint-se així en la principal de la zona”.

En aquest sentit, Mascarell va indicar que “les noves instal·lacions albergaran com a mínim diverses autobombes i un personal aproximat de 40 operaris; a més, disposarà d’una superfície addicional per a activitats de formació teòrica i pràctica”.

“Aquesta decisió s’emmarca en el procés de millora de l’estat i de l’equipament de les Brigades Forestals, un col·lectiu que és fonamental tant en les labors de prevenció com de suport en l’extinció d’incendis forestals”, va concloure.

La setmana passada, Avelino Mascarell va visitar les instal·lacions de l’Hospital Provincial de Salut Mental al costat de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui va incidir en “la idoneïtat de la ubicació de la base, als peus del paratge natural de la Serra Calderona, i els bons accessos d’aquesta zona amb l’AP-7 i la Ronda Nord, ideals per a l’estratègia de mobilitat del Consorci”. Així mateix, l’Alcaldessa va destacar “la proximitat física amb la Base Jaume I de la Unitat Militar d’Emergències (UME)”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia