S’informa a través de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) que s’ha emés un avís groc per al dia de demà a causa de la presència de fortes precipitacions, aconseguint una quantitat de 20 litres per metre quadrat en tan sols una hora. Aquestes pluges estaran acompanyades de tempestes i existeix la possibilitat de caiguda de graníssol en les zones interiors d’Alacant i València, així com en el sud de Castelló i la costa nord d’Alacant.

Així mateix, es manté l’avís groc per a hui dimarts per pluges intenses, amb una quantitat estimada de 20 litres per metre quadrat en una hora en les àrees esmentades anteriorment.

Addicionalment, s’ha emés una alerta groga per tempestes amb possibilitat de graníssol en tota la província d’Alacant i en les zones interiors de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia