España es troba entre els països més destacats pel que fa a l’educació de qualitat i l’acció pel clima, segons el prestigiós rànquing ‘Impact Rànquing 2024’. Entre les universitats espanyoles, la Politècnica de València (UPV) destaca en el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, situant-se entre les 200 millors del món.

No sols això, España compta amb un total de 56 campus en la classificació, la qual cosa representa un augment de quatre respecte a l’any passat. Les universitats de Barcelona, Girona, Jaén i Vigo, a més de la UPV, també figuren en aquest selecte grup.

És interessant destacar que el nostre país lidera el “top 100” en els ODS 4 i 13, amb nou universitats en cada categoria. Això significa que España està compromesa amb brindar educació de qualitat i prendre mesures significatives contra el canvi climàtic.

Quant al número de campus en el top 200, Espanya destaca novament amb un total de 17, tots ells enfocats en el ODS 4 (educació).

L’excel·lent posició d’España en aquests rànquings demostra el ferm compromís del país amb l’educació de qualitat i la sostenibilitat ambiental. És un orgull comptar amb aquestes universitats com a referents en la cerca d’un futur millor i més sostenible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia