El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest dimecres majorment buidat, augmentant a intervals nuvolosos durant la segona meitat del dia. S’espera possible pols en suspensió i probables ruixats dispersos en les hores centrals, especialment a Alacant, on no es descarta que vinguen acompanyats de tempesta o depositen fang.

Les temperatures mínimes descendiran lleugerament o es mantindran estables, mentre que les màximes baixaran a l’interior i romandran sense canvis en la resta de la regió. El vent serà de component oest, girant a component aquest durant la segona meitat del dia, amb intervals de sud i sud-est moderat en el litoral, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). En les capitals de província, les màximes podrien arribar als 30 graus.

Per al dijous, predominaran els intervals nuvolosos, més abundants en el terç nord, on s’esperen ruixats i tempestes que probablement seran localment fortes en la meitat nord de Castelló, amb probabilitat de graníssol i ratxes molt fortes de vent.

Les temperatures experimentaran un lleuger descens, més pronunciat a l’interior nord, i el vent serà fluix amb intervals d’intensitat moderada, de components sud i est en el terç nord, i de component oest en la resta.

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

  • Castelló: 28,7 i 20,9 graus
  • València: 27,6 i 21,1 graus
  • Alacant: 28,5 i 20,7 graus
Imprimir article
Comenta aquesta notícia