“Bétera amb orgull” és el lema de la campanya que l’Ajuntament ha triat per a commemorar el pròxim 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. Aquest divendres se celebra aquesta jornada i el Consistori de Bétera ha volgut visibilitzar el seu compromís amb polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social, així com el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

“Volem promoure la tolerància i la igualtat a Bétera. Som un municipi divers que treballa en la construcció d’una societat més tolerant, que convisca en diversitat i promoga la plena igualtat de drets”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

En aquest sentit, juntament amb la presentació en el Ple municipal del passat 3 de juny de la declaració institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ per a la seua aprovació, l’Ajuntament de Bétera, a través de la seua regidoria de Dona i Igualtat, ha preparat una campanya institucional dirigida a tota la ciutadania.

La campanya inclou la instal·lació d’un Punt Arc de Sant Martí en el Mercat, on s’ha repartit multitud d’articles promocionals amb els colors del col·lectiu. Aquest punt, com ha afirmat la regidora de Dona i Igualtat, Marisa Martínez, “és un espai d’informació i sensibilització per a la ciutadania que se suma al treball realitzat durant tot l’any, especialment en els centres educatius del municipi”. Aquestes accions de promoció estan encaminades cap a una societat diversa i respectuosa.

A més, des de hui, al balcó de l’Ajuntament i en l’edifici de Casa Nebot, s’exhibeix la cartelleria pròpia de la campanya, elaborada gràcies al treball de l’alumnat del Taller d’Ús de Disseny Gràfic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia