A poc més d’un mes de les seues Festes, Bétera ha iniciat les seues tradicionals visites guiades al Hort dels Alfàbegues. L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora de Turisme, María Benimeli, han anunciat hui aquesta activitat durant una visita prèvia al hort.

“Tornen les visites a aquest espai que ja desprén la seua característica aroma. Amb l’arribada de juliol, obrim les portes del nostre Hort per a donar a conéixer la majestuositat de nostres alfàbegues, que eixiran en la Rodà el 15 d’agost. Aquestes visites, que organitzem cada any amb gran il·lusió, indiquen que les nostres benvolgudes festes són a prop”, va destacar Elia Verdevío.

Des de hui, l’Ajuntament, a través de l’àrea de Turisme, ha obert les inscripcions per a conéixer la història i la tradició d’aquestes festes mitjançant les seues emblemàtiques Alfàbegues. El recorregut inclou la sembra, el cultiu i la cura d’aquestes plantes.

“Les nostres Festes són el millor incentiu per a fomentar el turisme. Les alfàbegues, com a icona inconfusible de Bétera, representen el passat, present i futur del nostre municipi. Són la millor invitació perquè tots participen en aquestes festes úniques, carregades de tradició, devoció i sentiment”, va manifestar María Benimeli.

 

Visites per a Tots els Públics
Les visites es realitzaran els dijous 11, 18 i 25 de juliol, i l’1 d’agost, permetent a veïns i visitants de localitats pròximes gaudir del recorregut guiat pel Mestre Alfabeguer, Ramón Asensi. Les alfàbegues aconsegueixen altures de rècord Guinness i són una atracció notable.

Les visites, gratuïtes, es realitzaran de 10.00 a 11.00 hores i estan obertes al públic fins a completar l’aforament de 20 participants. L’activitat és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per a participar, els interessats han d’inscriure’s prèviament enviant un correu a auxiliar.turismo@betera.es.

Aquestes visites, que any rere any tenen una alta participació, marquen sens dubte el calendari festiu de Bétera, que celebrarà les seues tradicionals festes en honor a la Mare de Déu d’Agost del 12 al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia