El Centre de Coordinació d’Emergències reforçarà en un 23% els torns d’operadors, coordinadors i supervisors a la sala del telèfon d’emergències ‘112 Comunitat Valenciana’ aquests 31 de desembre i 1 de gener.

D’aquesta manera, durant la jornada de Nit de cap d’any, l’increment en el nombre d’operadors a la Sala d’Atenció de Telefonades serà del 43%, mentre que l’augment en el nombre de coordinadors serà del 15%. Pel que respecta al dia 1 de gener, serà d’un 15% en el nombre d’operadors.

Segons ha afirmat el director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, aquest increment de torns del personal del telèfon d’emergències ‘112 Comunitat Valenciana’ s’efectua per a “garantir la resposta ràpida en les possibles emergències que es puguen donar en una nit de màxim trànsit en les carreteres i els locals d’oci de les ciutats on es desenvolupen els esdeveniments festius de final d’any”.

José María Ángel ha demanat “molta prudència tant en els nombrosos desplaçaments que es vagen a donar en les carreteres entre pobles o ciutats, en distàncies curtes de localitats pròximes, com en les zones urbanes on es donen grans aglomeracions de públic en les macrofestas que s’organitzen”.

“És molt important que, davant qualsevol viatge que es vaja a realitzar, els ciutadans s’informen prèviament de la situació meteorològica i que extremen totes les mesures de precaució per a evitar accidents”, ha indicat Ángel.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia