El Circuito Ricardo Tormo ha convocado a la afición del motociclismo para elegir el cartel anunciador del Grand Prix Motul de la Comunidad Valenciana. El Grand Prix Motul se celebrará en Cheste del 15 al 17 de noviembre. El Grand Prix Motul de la Comunidad Valenciana celebra esta temporada su 21.ª edición y cerrará el Campeonato del Mundo de Motociclismo en el citado Circuito.

Los organizadores ofrecen tres opciones porque los forofos y forofas eligen la que más los gusto a través de un sencillo formulario en la página web del trazado valenciano consultar aquí.

Els pilots Alex Rins, Marc Márquez, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso, últim guanyador en el Circuit, són els protagonistes en les diferents opcions que compten amb elements gràfics comuns com a logotips i informació rellevant de l’esdeveniment.

Entre els qui participen en l’elecció, que es tancarà el 5 de setembre, es durà a terme un sorteig amb tres premis: dues passades de llotja VIP, dues entrades de tribuna de boxs i altres dues entrades de tribuna groga. El Circuit anunciarà els guanyadors durant el 6 de setembre.

El cartell oficial del gran premi serveix per a anunciar l’esdeveniment i com a base de la creativitat d’altres aplicacions tant en paper com en suports digitals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia