Un treballador d’una residència d’ancians de Llíria ha sigut arrestat per la Guàrdia Civil per abusar presumptament durant anys d’una de les internes, segons diversos mitjans de comunicació. L’arrestat va ser posat a disposició judicial fa uns dies.

El Jutjat d’Instrucció número sis de Llíria va acordar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense possibilitat de fiança. L’arrestat, de nacionalitat peruana, portava diversos anys treballant en aquest centre residencial.

La víctima, de 59 anys, pateix alzheimer i el presumpte acusat hauria aprofitat aquesta malatia per a cometre el seu delicte sense que cap familiar de la dona ni personal del centre detectara el que estava ocorrent fins fa poques setmanes.

Els agents de la Guàrdia Civil van trobar indicis per a procedir a la detenció del treballador, després de diversos esbrinaments per part dels investigadors i després que la dona fora explorada per un mèdic forense,

Imprimir article
Comenta aquesta notícia