La Junta Local Fallera de Bétera va celebrar el passat dimarts, 28 de gener, la reunió de Juntes Locals Falleres de tota la Comunitat Valenciana. Aquest acte va tindre lloc a l’auditori de la Casa de Cultura del nostre municipi.

L’esdeveniment va donar el seu tret d’eixida amb un sopar de germanor, al qual van acudir membres de les 53 juntes que conformen les Juntes Locals de la Comunitat.

Bétera va acollir l’última reunió, sent aquesta la prèvia a les festes falleres. En aquesta assemblea, presidida per l’Alcaldessa de la població, Elia Verdevío, el regidor de Festes i Tradicions, Manuel Pérez, el president de la Junta Local Fallera, Edgar Jorro, el secretari de les delegacions de JCF, Manolo Jorge i el delegat de les Juntes locals de JCF, Ferrán Martínez, es van aprovar i van organitzar els actes que competeixen a les falles locals.
Una de les novetats que acollirà la nostra població serà la “Gal·la dels 1”. Aquesta és una cerimònia en la qual s’atorgaran guardons als primers premis de cada comissió fallera que es celebrarà el pròxim mes de maig.
D’altra banda, actes com la Gala Fallera recauran enguany en la localitat d’Alzira el 21 de febrer, mentre que el tradicional homenatge a les Falleres Majors es celebrarà a Moncada el 4 d’octubre.
“Bétera continuarà sent referent en les festes locals organitzant la tradicional Ofrena de València”, va explicar Edgar Jorro, president de la Junta Local Fallera de Bétera. Aquest any 2020 les Juntes desfilaran el dia 17 de març al voltant de les 23.30 hores.
Durant la reunió també es va tractar, entre d’altres, la selecció de jurats locals per als premis de les Falles 2020 i es va donar la benvinguda a la Junta d’Almàssera que s’incorpora aquest exercici.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia