El Col·legi Mas Camarena es torna a situar en el lloc número 1 de selectiu de la Comunitat Valenciana, amb un 7,87 de mitjana. Així ho recullen les dades oferides per les Estadístiques PAU del Sistema Universitari Valencià global 2020 i que recullen les mitjanes de juliol i setembre. Novament i amb aquests resultats el col·legi aconsegueix el primer lloc entre les notes de selectiu, posició que es repeteix 7 vegades en els últims 10 cursos.

Un any més el col·legi compta amb el 100% d’alumnes aprovats en Selectiu, sent 14 anys consecutius aconseguint aquest percentatge.  Aquest curs escolar 19-20 han sigut un total de 98 alumnes els que han cursat el seu Batxillerat i s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat.

Amb aquest resultat el centre manté la seua excel·lent trajectòria en les estadístiques de Selectiu. Una altra de les dades que distingeix al col·legi i fa veure la gran preparació amb la qual compten els alumnes Mas Camarena és la diferència de 0,502 entre la nota mitjana de selectiu 7,87 i la nota mitjana de l’expedient acadèmic del col·legi 8,372.

Un curs difícil amb gran implicació.

La 14a Promoció de Batxillerat Mas Camarena, va treballar intensament en canviar la seua assistència a classe per les classes online, demostrant la seua adaptabilitat, les seues habilitats tecnològiques i l’esforç per obtindre els millors resultats possibles. El Claustre de professors va treballar intensament perquè no perderen ni un dia de classe i tots els continguts s’impartiren online.

Excel·lents resultats dels alumnes del Diploma de Batxillerat Internacional

La 4a Promoció del Programa del Diploma de Batxillerat Internacional ha obtingut també uns excel·lents resultats, amb una nota mitjana de 35 punts dels 45 que es poden aconseguir de  màxima i el 100% d’alumnes aprovats.  Després de la conversió d’aquestes notes per la UNED al sistema espanyol, la mitjana és de 8,4 sobre 10 punts. A més enguany una alumna de la promoció ha aconseguit 42 punts, la nota més alta obtinguda en el col·legi fins al moment.

“Ens comparem amb tothom, amb els mateixos exàmens i correctors externs, per la qual cosa representa un gran assoliment”, així ho ha destacat la coordinadora del Diploma del Batxillerat Internacional, Louise Grint.

Des del Complex Educatiu Mas Camarena comuniquen que aquestes dades són un reflex del treball constant, la motivació i l’esforç diari tant d’alumnes com del professorat. “No sols és un resultat de Batxillerat, sinó de tot el treball realitzat des d’Infantil, el col·legi manté una línia educativa internacional, amb metodologies innovadores impartides en excel·lents instal·lacions, perquè cada alumne siga capaç de donar el millor de si mateix” ha afirmat la directora, Maite Marín.

La directora de Batxillerat, Ana Benavent, ha afirmat “Aquestes promocions són un exemple a seguir per a futurs companys del col·legi i per als grups d’esportistes d’elit que han aconseguit aprovar Batxillerat i Selectivitat.”

El Claustre de professors ha destacat d’aquestes promocions la seua bona actitud davant els reptes que se’ls han posat durant el seu camí, un Batxillerat amb diversos mesos en la modalitat online, per conseqüència de la pandèmia Covid-19 patida al país, que no ha frenat als alumnes en els seus estudis ni resultats.

La directora, ha destacat la labor de l’equip Mas Camarena “Seguim superant reptes i preparant a futurs universitaris i ciutadans, gràcies a la implicació, dedicació i esforç de cadascuna de les persones que formen aquest gran equip Mas Camarena”.

El Complex Educatiu Mas Camarena es caracteritza per ser un col·legi bilingüe, internacional, dinàmic i innovador, on s’ensenya a l’alumne a construir un món millor. “Potenciem el millor de cadascun d’ells perquè obtinguen el futur que desitgen” afirma Maite Marín.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia