La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està elaborant una resolució per a suspendre temporalment la realització de pràctiques sanitàries assistencials de l’alumnat de Ciències de la Salut de les universitats de la Comunitat Valenciana. Aquesta suspensió es mantindria fins a un altre avís.

La decisió, explica la directora general d’Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, ha estat motivada per “la necessitat d’extremar les mesures de control en els centres sanitaris”. En aquesta línia, ha indicat que “és imprescindible també que protegim a alumnat i pacients, tant per la seua situació clínica com per la seua especial vulnerabilitat”.

No obstant això, l’alumnat dels últims cursos d’aquestes especialitats, així com de l’últim curs d’un màster oficial, quedarà exempt d’aquesta mesura preventiva a causa de la importància de la realització d’aquestes pràctiques en aqueix nivell i la impossibilitat que puguen realitzar-les en anys successius.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia