NotíciesOci i Cultura

FullSizeRenderEls alumnes de les escoles de Bétera van gaudir ahir d’un matí on la música va ser la protagonista. I és que el Centre Artístic Musical de Bétera va oferir un concert didàctic al qual van assistir un miler de menuts del primer cicle de primària.

Esta nova edició del Concert Didàctic, i ja van cinc, va córrer a càrrec d’un grup de professors i membres de l’Escola de Música i del Centre Artístic Musical amb l’objectiu que els més menuts aprenguen a escoltar i, a més, els pique el cuquet d’aprendre música.

La temàtica del concert va ser “al voltant del món” i el públic va eixir entusiasmat de l’auditori . Ara el director del CAM, Víctor Gámez, espera que molts d’ells s’animen a matricular-se a l’Escola de Música. Els dies de matrícula per al proper curs seran el 20, 21, 22, 23, 28 i 29 de juny i l’1 i 2 de setembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment